« Πίσω στην λίστα

ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΣΚΑΦΟΣ HERCULES 240 LALIZAS

Τα Φουσκωτά Σκάφη “Hercules” της Lalizas διατίθενται σε τρεις τύπους ανάλογα με το μήκος τους. Το μήκος των σκαφών κυμαίνεται στα 185cm, 220cm, 240cm και 270cm, με τη δυνατότητα περαιτέρω επιλογής στο πάτωμα του σκάφους ή την ύπαρξη φουσκωτής καρίνας. Ανάλογα με το μοντέλο, το φουσκωτό “Hercules” μπορεί να έχει το τελευταίας τεχνολογίας φουσκωτό πάτωμα, ξύλινο ενιαίο ή με πηχάκια.

Τα σκάφη “Hercules” περιλαμβάνουν δύο αεροθαλάμους μεγάλης διαμέτρου, οι οποίοι σε συνδυασμό με τον κυματοθραύστη γύρω από το σκάφος, δεν επιτρέπουν στο νερό να εισχωρήσει εύκολα στο εσωτερικό τους. Περιλαμβάνονται επίσης χειρολαβές, σχοινί συγκράτησης, καθώς και ανοξείδωτα μεταλλικά μέρη. Τα φουσκωτά σκάφη “Hercules”, κατασκευάζονται από το ανθεκτικό υλικό PVC 1100D 1050 g/m2 και τα επιμέρους τμήματα έχουν συγκολληθεί με τη μέθοδο της ψυχρής κόλλησης, για μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα στο χρόνο.

Η Lalizas προσφέρει διετή εγγύηση για το υλικό των σκαφών, καθώς και για την κόλλησή τους. Όλα τα φουσκωτά σκάφη Lalizas διαθέτουν στον εξοπλισμό τους δύο κουπιά, ειδική τσάντα για την αποθήκευσή τους και την εύκολη μεταφορά τους, ενώ ακόμα περιλαμβάνουν μια μικρή τσάντα με σχοινί, κόλλα, καθώς και την απαραίτητη τρόμπα. Το χρώμα των φουσκωτών σκαφών “Hercules” της Lalizas είναι ανοικτό γκρι.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

« Πίσω στην λίστα