« Πίσω στην λίστα

ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ BUCANERO II

Η εξέλιξη του ψαροντούφεκου που παρουσιάστηκε λίγα χρόνια πριν.

Ο γνωστός πλέον διαμορφωμένος και με επιπλέον ενίσχυση στα 1,2mm σωλήνας σταθερού προφίλ συνεργάζεται με μια νέα λαβή πολύ χαμηλού offset καθώς και με μια ολοκαίνουργια κεφαλή πάλι ανοικτού τύπου.Τα νεα bucanero  θα διατίθενται σε εκδόση ΝΑΚΕD (χωρίς βέργα,λάστιχο) και FULL(17,5mm λάστιχο και βέργα 6,5mm εγκοπής).
 

Το νέο όπλο έχει ακόμα μεγαλύτερο μήκος όπλισης με την τοποθέτηση του νέου ανάποδου inox μηχανισμού αρκετά πίσω στην λαβή. Το τακουνάκι όπλισης είναι αρκέτα μεγάλο χωρίς να ενοχλεί κατά την σκόπευση.

Με άριστη σκοπευτική γράμμη η νέα κεφαλή μειώνει ακόμα περισσότερο την ανάκρουση.Το μουλινέ και πάλι δωρεάν στην βασική τιμή του όπλου.Η νέα έκδοση θα κατασκευάζεται σε 86-96-106-116-126 εκατοστά.

Όλες οι βελτιώσεις που συζητήθηκαν και ζητήθηκαν από την αγορά με τοbucanero II έχουν πραγματοποιηθεί. Με την κατασκευή της μικρότερης έκδοσης R  το bucanero II  κατασκευάζεται από 86 εκατοστά σωλήνα και πάνω .Το όπλο τροποποιήθηκε στα σήμεια με στόχο καθαρά το συμβατικό διλάστιχο καθώς οι περισσότεροι φίλοι bucanero επέλεξαν την χρήση δύο ελάστικων.ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

« Πίσω στην λίστα